Prislista

På Lotus Flower har vi alltid som mål att erbjuda bra och konkurrenskraftiga priser, med fokus på att alltid leverera det bästa och unika kvalitet och resultat för våra kunder. Vi tar hänsyn till både tidsåtgången för behandlingen och kostnaden för de produkter vi använder när vi fastställer våra priser med strävan att erbjuda våra tjänster till relativt låga priser utan att göra avkall på kvaliteten, så att alla kunder kan få tillgång till den allra bästa skönhetsbehandlingen. Vi värnar om äktheten i våra kunders åsikter och använder ingen fake likes. Vi har en strävan att alltid leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar, till ett pris som är tillgängligt för alla.


Helgpriser

Upp till 20% tillägg på ordinarie priser.

 

Elevpriser

Som handledare för talangfulla gymnasieelever som är lärlingar på vår salong, strävar vi efter att erbjuda en unik och lärande upplevelse. Genom vårt erbjudande av elevpriser, på upp till 50% av det ordinarie priset, hoppas vi kunna ge våra kunder en billigare allternativ och ändå en möjlighet att njuta av våra utvalda behandlingar medan de stöttar våra lärlingars utveckling. Vi är dedikerade till att både våra lärlingar och kunder får den bästa möjliga upplevelsen.

 

Ombokning

och

Avbokning

Måste ske senast 24 timmar innan avtalat besök.

Vi debiterar 50% av behandlingspriset vid uteblivet besök.

 

Betalningsform

På vår salong föredrar vi att ta emot betalningar med kort för att förenkla och säkra transaktionerna för både våra kunder och oss. Vi strävar efter att minimera användningen av kontanter och uppmuntrar därför våra kunder att använda sitt kort vid betalning. Vi tar emot alla typer av kort, inklusive kredit- och betalkort, och garanterar en säker och smidig transaktion varje gång. När betalningen är genomförd, ber vi våra kunder om att bekräfta att de har fått en giltig kvitto för sin transaktion. Detta hjälper oss att säkerställa att allt går smidigt och att våra kunder har all information de behöver om sin betalning.

 

Öppettider

Måndag-Fredag: 11:00 - 18:00
Övriga tider: Tidsbeställning

Vår salongs officiella besökstider är mellan 11 och 18, men vi svarar på telefon och börjar med våra bokade kunder runt 9:30. För kunder som inte kan besöka oss under veckan, erbjuder vi en begränsad mängd bokningar även på lördagar, dock med 20% tilläggsavgift. Söndagar håller vi stängt.

 

Kontakta oss

Ring oss gärna först för snabbaste svar, men om du inte får svar på telefonen, skicka oss en e-post eller ett meddelande

 

Parkering

Det finns två timmars gratis parkering både utanför vår salong och i närliggande gator

 

Hitta oss