Salongens AI-Bot


Välkommen till vår salongs GPTs AI-bot – Din Ultimata Hårvårdsassistent!

Få professionell vägledning och expertråd om hår frisyr, hårstyling och hårfärgning direkt på din skärm. Vår AI-assistent är här för att besvara alla dina frågor om hår, och ger personliga lösningar och experttips.

Har du en specifik fråga om ditt hår? Fråga på! Vår AI-bot är utrustad för att ge omfattande och professionella svar, vilket säkerställer att du får den information du behöver för den perfekta frisyren eller färgen.

Letar du efter personliga råd? Ladda upp din bild, och vår AI analyserar den för att ge skräddarsydda rekommendationer för klippning och färg. Säg adjö till osäkerhet och utforska en värld av hårmöjligheter med vår salongs AI-assistent.

Låt vår AI-bot vara din guide för allt som rör hår! Kom igång nu och upptäck den expertis som kommer att förvandla din hårvårdsrutin.


Öppettider

Måndag-Fredag: 11:00 - 18:00

Övriga tider: Tidsbeställning

Vår salongs officiella besökstider är mellan 11 och 18, men vi svarar på telefon och börjar med våra bokade kunder runt 9:30. För kunder som inte kan besöka oss under veckan, erbjuder vi en begränsad mängd bokningar även på lördagar, dock med 20% tilläggsavgift. Söndagar håller vi stängt.

 

Kontakta oss

Ring oss gärna först för snabbaste svar, men om du inte får svar på telefonen, skicka oss en e-post eller ett meddelande

 

Parkering

Det finns två timmars gratis parkering både utanför vår salong och i närliggande gator

 

Hitta oss


Ladda ner vår mobila app genom att klicka på eller skanna QR koden