Vi på Lotus Flower har vidtagit ett antal åtgärder för att skapa en säkrare miljö för våra kunder och vår personal. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter, vi kommer friska till vår salong och förväntar oss att du som kund gör detsamma.

Hålla Avtånd

Från och med den 10 januari måste alla allmänna och offentliga lokaler beräkna antalet besökare så att varje person får 10 kvadratmeter, detta enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om särskilda begränsningar. Vår luftiga och stora salong på total 117 kvadratmeter gör det lättare för oss att hålla avstånd från varandra. Vi har valt att max 8 kunder får vistas samtidigt i vår lokal.

Ventilation

Vi följer Arbetsmiljöverkets Luft och ventilation rekommendationer gällande åtgärder för kommersiella och offentliga lokaler under den pågående coronapandemin. Salongen har ett modernt och effektivt ventilationssystem, med extra tillufts- och frånluftskanaler, anpassad för ren, filtrerad och frisk luft samt rengöring av förorenad inomhusluft. Utöver de vanliga tilluftskanalerna, har vi även en öppen ytterdörr för att säkerställa bättre tilluft under pågående coronavirusepidemin. Vi byter även ventilationsfilterna oftare.

Rengöring och Desinficering

Vi följer Arbetshälsoinstitutets instruktioner gällande städanvisningar av arbetsplatser för att förhindra coronavirusepidemin. Vi är extra noga med rengöring och desinficering av salongens alla ytor samt våra arbetsverktyg efter varje kundbesök.

Munskydd och Visir

Vi använder munskydd/visir vid klippning och andra behandlingar. Vi rekommenderar även du som kund använder munskydd vid salongsbesök. 

Riskgrupper

Vi vidtar särskilda åtgärder för er som är i riskgrupper; bland annat tas du in enskilt i salongen. Nämn vid bokning att du tillhör riskgrupp.

Öppettider

Måndag-Fredag: 11:00-18:00

(Vecka 28,29,31 12:00-17:00)

Semesterstängt 26/7- 4/8

Övriga tider: Tidsbeställning

Tidsbokning

Hitta oss