Salongens Covid-19 Åtgärder

Vi på Lotus Flower har vidtagit ett antal åtgärder för att skapa en säkrare miljö för våra kunder och vår personal. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter, vi kommer friska till vår salong och förväntar oss att du som kund gör detsamma.

Hålla Avtånd

Vår luftiga och stora salong på total 117 kvadratmeter gör det lättare för oss att hålla avstånd från varandra. Vi har valt att max 8 kunder får vistas samtidigt i vår lokal.

Ventilation

Vi följer Arbetsmiljöverkets Luft och ventilation rekommendationer gällande åtgärder för kommersiella och offentliga lokaler under den pågående coronapandemin. Salongen har ett modernt och effektivt ventilationssystem, med extra tillufts- och frånluftskanaler, anpassad för ren, filtrerad och frisk luft samt rengöring av förorenad inomhusluft. Utöver de vanliga tilluftskanalerna, har vi även en öppen ytterdörr för att säkerställa bättre tilluft under pågående coronavirusepidemin. Vi byter även ventilationsfilterna oftare.

Rengöring och Desinficering

Vi följer Arbetshälsoinstitutets instruktioner gällande städanvisningar av arbetsplatser för att förhindra coronavirusepidemin. Vi är extra noga med rengöring och desinficering av salongens alla ytor samt våra arbetsverktyg efter varje kundbesök.

Munskydd och Visir

Vi använder munskydd/visir vid klippning och andra behandlingar. Vi rekommenderar även du som kund använder munskydd vid salongsbesök. 

Riskgrupper

Vi vidtar särskilda åtgärder för er som är i riskgrupper; bland annat tas du in enskilt i salongen. Nämn vid bokning att du tillhör riskgrupp.

Öppettider

Måndag-Fredag: 11:00-18:00
Övriga tider: Tidsbeställning


Kontakta oss

Ring oss och boka tid vardagar 09:00-18:00 och lördagar 09:00-15:00

Parkeringsplatser

Det finns åtta stycken två timmars gratis parkeringsplatser strax utanför slaongen.
Det går även parkera gratis i två timmar i närliggande gatan.


Hitta oss